Βασικές πληροφορίες για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων

Ημερομηνία διεξαγωγης: Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019

Ώρα εκκίνησης: 09:00 π.μ.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης του αγώνα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 02/10/2019 και ώρα 11:00 π.μ..

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Αγώνα Δρόμου των 5 χιλιομέτρων θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του (έτος γέννησης 2004 και προηγούμενα έτη).

Κέντρο παραλαβής πακέτων συμμετοχών

Το κέντρο παραλαβής των πακέτων συμμετοχής θα βρίσκεται στα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» (Προέκταση Ελ. Βενιζέλου, Τ.Κ. 153 54, Γλυκά Νερά) και θα δέχεται τους αθλητές / αθλήτριες από Πέμπτη 03/10 έως και Σάββατο 05/10 και ώρες 10:00 έως 18:00. Παραλαβές πακέτων δεν θα γίνονται την ημέρα του αγώνα.

Προσοχή: Νέες εγγραφές δεν πραγματοποιούνται στο κέντρο παραλαβής των πακέτων συμμετοχής. Επίσης, κάθε συμμετοχή είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται.

Χάρτης διαδρομής (5 χιλιομέτρων)

Χρονικό όριο ολοκλήρωσης αγώνα

Το χρονικό όριο τερματισμού είναι τα 90 λεπτα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν τερματίσει μέχρι τις 10:30.

Έπαθλα

Μετάλλια συμμετοχής θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
Μετάλλια θα δοθούν στους 3 πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας και μετάλλια – κύπελλα στους νικητές της Γενικής.
Ο/η πρώτος/πρώτη κάθε κατηγορίας θα λάβει δώρο ένα ρολόι Guess.
Κατηγορίες για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων
  • 15 – 19 ετών (αντρών – γυναικών)
  • 20 – 39ετών (αντρών – γυναικών)
  • 40 + ετών (αντρών – γυναικών)
  • Γενική αντρών
  • Γενική γυναικών

Κόστος συμμετοχής

Για να θεωρηθεί η εγγραφή σας στο Platon Run ολοκληρωμένη θα πρέπει εντός δύο ημερών από την υποβολή της αίτησής σας να καταθέσετε το αντίτιμο των 10 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό:

ALPHABANK
GR88 0140 1640 1640 0232 0001 594
Δικαιούχος: Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ

Ως αιτιολογία κατάθεσης αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, όπως το έχετε συμπληρώσει στη φόρμα της εγγραφής σας. (π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)

Στη συνέχεια θα πρέπει να μας αποστείλετε το καταθετήριο ηλεκτρονικά στο email: run@platon.gr

Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

 

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • τεχνικό t-shirt
  • τσιπ χρονομέτρησης (bib number)
  • αυτοκόλλητη ετικέτα για τη φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν στην υγεία των συμμετεχόντων και οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής καρδιολογικά προβλήματα. Οι διοργανωτές δε θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή-αθλήτρια, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Κατά τη διάρκεια του “αγώνα” ενδέχεται να ληφθούν φωτογραφίες  απο τη διοργανώτρια, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία φωτογραφικού αρχείου και για την δημοσίευση του αγώνα στα κοινωνικά δίκτυα της διοργανώτριας. Η λήψη των φωτογραφιών θα πληροί τους όρους του νόμου για σεβασμό της προστασίας της εικόνας του ατόμου και δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ απο τη διοργανώτρια για δυσφήμιση του εικονιζόμενου ή άλλη αξιόποινη πράξη.

Είστε έτοιμοι να τρέξετε μαζί μας;