Περίοδος εγγραφών

Η περίοδος εγγραφών για τo Platon Run 2019 που περιλαμβάνει τους αγώνες Δρόμου:

  • Αγώνας 5 χιλιομέτρων (5Κ)
  • Αγώνας 10 χιλιομέτρων (10k)
  • Αγώνας δρόμου και δυναμικό βάδην 2 χιλιομέτρων

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 02/10/2019

Ωστόσο, εάν τα όρια συμμετοχής ανά αγώνα δρόμου συμπληρωθούν νωρίτερα τότε οι εγγραφές θα σταματήσουν άμεσα.

Για τους συμμετέχοντες που έχουν εγκαίρως και εγκύρως εγγραφεί μέχρι τις 02/10/2019 τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής, ο οποίος και θα παραληφθείαπό το κέντρο παραλαβής πακέτων το οποίο θα βρίσκεται στα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» (προέκταση Ελ. Βενιζέλου, Γλυκά Νερά Τ.Κ. 153 54) και θα δέχεται τους αθλητές / αθλήτριες από Πέμπτη 04/10 έως και Σάββατο 05/10 και ώρες 10:00 έως 18:00. Παραλαβές πακέτων δεν θα γίνονται την ημέρα του αγώνα.

Προσοχή: Νέες εγγραφές δεν πραγματοποιούνται στο κέντρο παραλαβής των πακέτων συμμετοχής. Επίσης, κάθε συμμετοχή είναι προσωπική και δεν μεταβιβάζεται.

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν στην υγεία των συμμετεχόντων και οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής καρδιολογικά προβλήματα. Οι διοργανωτές δε θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή-αθλήτρια, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.