Αγαπητοί δρομείς,

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, σας περιμένουμε να τρέξουμε, να χαρούμε και να περάσουμε μια αξέχαστη μέρα προσφοράς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και προκειμένου να αποφύγετε άσκοπη ταλαιπωρία, παρακαλούμε, να λάβετε υπόψιν σας τις ακόλουθες οδηγίες:

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής, γίνεται αυστηρά με  προσκόμιση εκτυπωμένης και υπογεγραμμένης από τον συμμετέχοντα, της υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής, που θα βρείτε εδώ.
 • Στην περίπτωση ανηλίκου, συμπληρώνονται υποχρεωτικά τα στοιχεία του γονέα που ασκεί την επιμέλειά του, και το ονοματεπώνυμο του παιδιού. Η υποβολή της αίτησης συμμετοχής σημαίνει, ότι ο γονέας δίνει τη συγκατάθεσή του για τη συμμετοχή του παιδιού του στον αγώνα και συμφωνεί με το περιεχόμενο της δήλωσης. Για την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής ανηλίκου πατήστε εδώ.
 • Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής στους δρομείς, θα γίνεται στον χώρο της γραμματείας του αγώνα, που θα λειτουργεί στα Εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» (Προέκταση Ελευθερίου Βενιζέλου, 15354, Γλυκά Νερά Αττικής) κατά τις ώρες 10:00 έως 18:00 την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο 03, 04 & 05/10/2019
 • Κανένα πακέτο δεν μπορεί να παραδοθεί την ημέρα του αγώνα.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Το Γραφείο Κίνησης του αγώνα προτείνει τις εξής λύσεις:

 1. Θα μπορείτε να αφήσετε τα αυτοκίνητα στους περιμετρικούς δρόμους της ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ Χάρτης
 2. Θα μπορείτε να αφήσετε τα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας Σχεδιάγραμμα 2και στο πάρκινγκ του ΑΒ Βασιλόπουλος, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου, στην κυκλική διασταύρωση, στην είσοδο των Γλυκών ΝερώνΣχεδιάγραμμα 3

Λεωφορεία των Εκπαιδευτηρίων «Ο ΠΛΑΤΩΝ», θα σας μεταφέρουν από τις 07:30 το πρωί στην αφετηρία του αγώνα και μετά το τέλος του, από 11:00 έως 13:00, θα σας επιστρέφουν από τα Εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» στα δύο σημεία.

 

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 • Σημειώστε ιδιαίτερα, ότι το σημείο εκκίνησης είναι διαφορετικό από το σημείο τερματισμού.
 • Η προσέλευση των δρομέων των 2, 5 & 10 χλμ., το πρωί της Κυριακής, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 08:15π.μ., γιατί, σταδιακά, από τις 08:30π.μ οι δρόμοι από και προς την αφετηρία του αγώνα θα κλείσουν.
 • Ώρα εκκίνησης των αγώνων 5 και 10 χλμ. 09.00π.μ. και του αγώνα των 2 χλμ. 09:15π.μ.
 • Σταθμοί υδροδοσίας: 1 χλμ, 2,5χλμ, 5χλμ, 6χλμ, 7,5χλμ (παροχή εμφιαλωμένου νερού). Παρακαλούμε να πετάτε τα άδεια μπουκάλια στους ειδικούς κάδους, οι οποίοι θα βρίσκονται έως και 50m μετά τους σταθμούς υδροδοσίας. Βοηθήστε μας να διατηρήσουμε τη γειτονιά μας καθαρή!
 • Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, οι εθελοντές είναι δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε. Σημειώστε ότι οι εθελοντές δεν είναι αρμόδιοι να σας υποδεικνύουν τη διαδρομή. Ακολουθήστε την ειδική σήμανση.
 • Όλοι οι δρομείς, χρειάζεται να φορούν το t-shirt του αγώνα ή άλλο κατάλληλο t-shirt. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει ο αριθμός συμμετοχής (BIB Number) να έχει τοποθετηθεί σε ευδιάκριτο σημείο στο ύψος του στήθους.
 • Τουαλέτες: Στην εκκίνηση στα γραφεία του Συλλόγου Φούρεσι και στον τερματισμό στα Εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ».
 • Χρονικό όριο ολοκλήρωσης αγώνων: 90’ για όλους τους αγώνες.
 • Οι απονομές θα ξεκινήσουν στις 10:30π.μ. Ο πρώτος/η κάθε ηλικιακής κατηγορίας, σε όλους τους αγώνες, θα λάβει ως έπαθλο ένα ρολόι Guess.

ΦΥΛΑΞΗ

 • Όλοι οι δρομείς, μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αφετηρία του αγώνα και θα τα παραλάβουν από αντίστοιχο χώρο στον τερματισμό,. Για την παραλαβή των αντικειμένων πρέπει να επιδείξετε τον αριθμό συμμετοχής σας. Στο πακέτο συμμετοχής θα βρείτε αυτοκόλλητη ετικέτα που θα πρέπει να κολλήσετε στην τσάντα που θα παραδώσετε.
 • Στον συγκεκριμένο χώρο, θα συγκεντρώνονται και τυχόν απολεσθέντα αντικείμενα.
 • Τονίζεται, ότι καλό θα ήταν, στα προσωπικά σας αντικείμενα, να μην συμπεριλαμβάνονται είδη αξίας (κινητά τηλέφωνα, τιμαλφή κλπ.), διότι η οργανωτική επιτροπή δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση τυχόν απώλειας.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στον χώρο της εκκίνησης και του τερματισμού θα είναι μαζί μας ζωντανά ο Γιάννης Τουμπάνος από τον Athens DJ, που θα μας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας, καθώς και personal trainers της γνωστής αλυσίδας γυμναστηρίων Golden Gym, θα είναι δίπλα σας πριν τον αγώνα, για μία σωστή προθέρμανση και μετά το τέλος της διαδρομής, για τη σωστή αποθεραπεία σας, με ένα πρόγραμμα έκπληξη!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Την παραμονή του αγώνα, φροντίστε τη σωστή διατροφή, καθώς και την ενυδάτωσή σας, ιδιαίτερα, αν για την ημέρα του αγώνα προβλέπεται υψηλή για την εποχή θερμοκρασία. Αποφύγετε τα οινοπνευματώδη.

Την ημέρα του αγώνα, μην ξεχάσετε να φάτε ελαφρύ πρωινό. Μην τρέξετε αν δεν αισθάνεστε καλά, ακόμα και αν πρόκειται για κάτι που επιθυμείτε πολύ και προετοιμαστήκατε γι’ αυτό. Ξεκινήστε τον αγώνα σας καλά ενυδατωμένοι.

Αν αισθανθείτε αδιαθεσία θα ήταν καλό να σταματήσετε άμεσα την προσπάθειά σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από τους εθελοντές Νοσηλευτές του Ερυθρού Σταυρού, που θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής. Επίσης, γιατρός και ασθενοφόρο, θα βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης-τερματισμού.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972773630

Για όλες τις εξελίξεις μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του αγώνα run.platon.gr

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε σε όλους καλό αγώνα!